tisdag 15 februari 2011

Begravning

Vi vill börja med att säga att alla som vill, och känner att de ger dem något är hjärtligt välkomna på begravningen för att ta farväl av vår lille Elliot. Begravningen kommer att hållas i Partille kyrka fredagen den 25 februari klockan 13. Efter begravningen samlas vi i församlingshemmet (ligger precis bredvid kyrkan) där det bjuds på lättare mat. Anmälan till begravningen görs via följande länk

Många har frågat om Elliot har en minnesfond eller liknande. Eftersom det inte finns någon forskning för SMA i Sverige så har vi istället beslutat oss för att öppna ett bankgiro dit de som vill kan skänka pengar. Pengarna kommer att användas till att hjälpa människor att kunna försörja sig själva med hjälp av mikrolån i tredje världen via KIVA. Här kan vi välja att låna ut pengarna räntefritt till olika projekt eller personer som behöver hjälp för att till exempel öppna en liten affär, starta tillverkning av något eller köpa en ko till sin gård. Små insatser kan ge stora resultat och eftersom pengarna oftast betalas tillbaka så kan även ett litet bidrag fortsätta att göra nytta flera gånger. Vi kommer fortlöpande uppdatera bloggen med vad pengarna används till.

Sagan om Elliot, bankgiro: 720-2203

2 kommentarer:

  1. Hade så himla gärna kommit på begravningen för att säga tack och hej då till Elliot och för att få krama dig Emma.
    Tyvärr har vi sportlov här då och redan planerat en resa till fjällen...
    Men ni finns i mina tankar varje dag, så det får vara mitt sätt att stödja er...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hade det inte varit så långt att åka och jag ej jobbat så hade jag dragit mej ner till dig. Har tänkt så otroligt mycket på dig lillen den senaste tiden..

    SvaraRadera